MALATYA / BATTALGAZİ - Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ekm

Okulumuzda Görev yapan Özel eğitim öğretmenlerimizden adaylığı kaldırılanların yemin törenlerini yaptık.

Ekm

OKULUMUZUN BAHÇESİNE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN OYUN ALANLARI ÇİZİMİ YAPILDI.

Ekm

İZCİ LİDERLİĞİ EĞİTİMİNE KATILAN ÖĞRETMENİMİZE MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN BELGELERİ VERİLDİ.

PICTES KAPSAMINDA İZCİ KAMPI YAPAN ÖĞRENCİLER OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Eyl

Özel Eğitim Öğretmenimiz Ahmet Süha MERCAN tarafından Özel Eğitim İhtiyacı Olan Bireylerin Ailelerine Yönelik Sosyal Becerilerinin Desteklenmesi eğitmi verilmeye başlanmıştır. Eğitim 2 hafta sürecek olup 20 saatten oluşmaktadır. Eğitim sonunda katılımcılara belge takdimi yapılacaktır.

Eyl

Okulumuz tarafından maddi durumu olmayan öğrencilerimize kırtasiye ve kıyafet yardımı yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

02,09,2021 TARİHİNDE ÖĞRETMENLER VE İDARECİLER OLARAK PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK EĞİTİMİ VE SALGIN HASTALIK PSİKOEĞİTİM PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK. REHBER ÖĞRETMENİMİZ BİLAL BAHADIR TARAFINDAN YAPILAN SUMUN OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ.

Eyl

BATTALGAZİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMAOKULU OLARAK 31/08/2021 TARİHİNDE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI TAMAMLADIK.

Ağu

Battalgazi Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Ali DAĞAŞAN ve okul yönetimine okulumuza bağışladığı store perdeler ve yazı tahtaları için teşekkür ederiz.

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZIN İLK MEZUNLARINI VERDİK

SENE SONU BEP DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

16/06/2021 Çarşamba günü okulumuz sene somu RHYK toplantımızı yaptık

Haz

4/ B Sınıfı öğrencilerimiz Kozalaklardan Sergi düzenlediler.

Haz

2020-2021 eğitim ve öğretim yılından itibaren( 2020-2021 eğitim öğretim yılı dahil)  her yıl Haziran ayının ilk haftası "Hayatboyu Öğrenme Haftası" olarak kutlanacağı Bakanlığımızın Hayatboyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün yazısı ve Meb Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle  bütün okul ve kurumlarımıza bildirilmişti.

May

Yeşilay Tarafından her yıl düzenlenen Sağlıklı nesil Sağlıklı Gelecek Resim yarışmasında okulumuzdan birinci olarak seçilen Mustafa Can EMLEK'i ve Emek veren öğretmelerini tebrik ediyoruz.