MALATYA / BATTALGAZİ - Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

Şbt

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZIN SUNUMU İLE GERÇEKLEŞECEK OLAN ETKİNLİĞE TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

Velilerimizin katılımı ile eğitimimizi tamamladık. Teşekkür Ederiz.

2024A TEKNOFEST YARIŞMASI ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE TAMAMLANDI

2. DÖNEM BAŞI RHYK TOPLANTISI

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMA

İL MÜDÜR YARDIMCIMIZ SÜRYAL SARIBAŞ'IN ZİYARETİ

Şbt

YAZAR EROL AFŞİN TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZ İLE SÖYLEŞİ PROGRAMI YAPILIŞTIR.

3 ARALIK DÜNYE ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMIMIZI YAPTIK

2. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI YAPARAK EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADIK

Okulumuz öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadık

May

Okul Psikolojik Danışmanı Bilal BAHADIR tarafından okulumuz öğrenci öğretmen ve velilerine yönelik olarak hazırlanan psikoegitim programları tamamlanmıştır.

Şbt

6/02/2023 TARİHİNDE İLİMİZDE VE BÖLGEMİZDE GERÇEKLEŞEN DEPREM NEDENİ İLE BAŞTA ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE AİLELERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM TÜRKİYEMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNARIZ. BU DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN RAHMET VE YARARLANANLARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

Ara

TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE YERLİ MALI HAFTASI PROGRAMIMIZI YAPTIK. EMEL VEREN HERKESE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARUZ.

Ara

3 aralık Dünya engelliler günü programızı Battalgazi belediye başkanı Osman GÜDER, İlçe milli eğitim Müdürümüz Ali KAÇMAZ'ın katılımı ile kutladık.
Engelli yurttaşlarımıza ve onların ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Bu günün engelli yurttaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmasını temenni ederek, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.