MALATYA / BATTALGAZİ - Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

May

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla Hazırladığımız videomuzu izlemek için TIKLAYINIZ  Videomuza Battalgazi Özel eğitim Uygulama Okulu Youtube sayfamızdan da ulaşabilirsiniz.

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE HASAN SÖKMEN TARAFINDAN ZOOM PROGRAMI ÜZERİNDEN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

Mrt

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro da görevli öğretmen Fikret KAPUDERE ile birlikte AB proje hazırlama ekibimiz tarafından toplantı yapılmıştır.

Mrt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Kürşat DULKADİR okulumuzu ziyaret etmiştir.

Mrt

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE ÖZ BAKIM BECERİLERİ KONULARINDA VELİLERİMİZE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR

ÖĞRETMENLERİMİZİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

MİAD SEVGİ EVLERİ ÖĞRENCİ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Mrt

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU TOPLANTISI YPILMIŞTIR.

Mrt

BİZİMLE İLGİLİ EN GÜNCEL BİLGİLERE ULAŞMAK İÇİN  SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDİNİZ

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısı ile okulumuz Rehberlik Servisi ve Yeşilay Malatya Şubesi işbirliği ile Öğrencilerimize yeşilay Hakkında Farkındalık kazandırma ve bağımlılıktan korunma faaliyetleri yapılmıştır.

Mrt

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılının 2. Dönemine tüm İdareci, Öğretmen, Öğrenci ve veliler olarak heyecanla başlıyoruz.

Şbt

Okulumuz asansörünün gerekli bakımları yapılarak özel gereksinime muhtaç bireylerin kullanımına uygun duruma getirildi. İş sağlığı ve güvenliğine uygun olarak oluşabilecek riskleri engellemek adına asansörlerimiz kartlı sisteme dönüştürüldü.

Şbt

Yazı tahtası olmayan 11 sınıfımızın donatımı yapılmıştır. Yazı tahtalarının temin edilmesinde girişimlerde bulunan Okul Müdürümüz Bilal KALYON'a, yazı tahtalarının temin edilmesini sağlayan Somuncubaba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nevzat YILDIRIM'a ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal KALAY'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca yazı tahtalarının onarımının ve montajının yapılması için girişimlerde bulunan Müdür Yardımcımız Ali ASLANYÜREK'e ve onarım-montaj çalışmalarını yapan MORMAŞ Mobilya'ya teşekkür ediyoruz.

Şube Müdürümüz Cahit POLAT'ın okulumuzu ziyareti