Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Telefon : 0 (422)5033628
WEB https://battalgazioeu1.meb.k12.tr
Adres : ALACAKAPI MAH. ZİRAAT MESLEK LİSESİ SK. GÖRME ENGELLİLER İLKOKULU BLOK NO 24 İÇ KAPI NO 11 BATTALGAZİ / MALATYA
VİZYON : Bağımsız yaşayabilen, özgür ve yenilikçi bireyler yetiştiriyoruz.
MİSYON : Çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla; her bireyin kendi öğrenme hızına uygun, kaliteli bir eğitim imkanı sunmak, öğrenci veli ve öğretmenlerimize; kendilerini özel hissetmelerini sağlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00- 14:40
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : Öğrencilerimiz Milli Eğitim Tarafından Ücretsiz Olarak Servislerle Okulumuza gelmektedirler.
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Battalgazi Merkeze 5 km Uzaklıkta bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 14 km uzaklıkta. İlçe merkezine 5 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri : Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu. 2019 yılı Aralık ayında hizmete açılan okulumuz Malatya merkeze 14 km uzaklıkta, Battalgazi İlçe merkezine 5 km uzaklıkta bulunmaktadır. Öğrencilerimiz Milli Eğitim Tarafından Ücretsiz Olarak Servislerle Okulumuza gelmektedirler. Okulumuza toplu taşıma araçları ile de rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Okulumuz Orta ve Ağır düzeyde zihinsel yetersizliği olan, orta ve ağır otizm tanısı almış olan ilkokul ve orta okul seviyesinde bulunan öğrencilere hizmet vermektedir. Okulumuzda şuanda 47 öğrencimiz eğitim görmektedir. Okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 1 Rehber öğretmen, 24 özel eğitim öğretmeni, 1 resim öğretmeni, 1 müzik öüretmeni, 1 beden eğitimi öğrermeni, 1 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni görev yapmaktadır. Okulumuz Battalgazi Görme Engelliler okulu ile birlikte aynı binayı kullanmaktadır. Oklumuzda 1 konferans salonu, bir yemekhane 1 spor odası, 3 idareci odası, 1 rehberlik Servisi, 1 öğretmenler odası, 16 sınıf bulunmaktadır. Okulumuzda özellikle otizmli bireylerin eğitimi üzerine yapılan çalışmalara özel önem ve destek veilmektedir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :